LPG-масаж – це запатентована методика корекції фігури і особи на французькому апараті. Апарат останнього, сьомого покоління – це Cellu M6 Integral, він складається з робочої камери (маніпули) і вбудованими в неї рухаються в різних напрямках роллерами. Маніпула створює потужний вакуум, захоплюючи складку шкіри і підшкірно-жирову клітковину, а масажний ролик виробляє ретельне розминка тканини. При цьому йде тривимірна стимуляція всіх структур дерми і гіподерми. Цей вид масажу сприяє реактивації обмінних процесів, заблокованих спазмами судин і набряками.

Існує кілька видів LPG-масажу: спортивний (до нього часто вдаються спортсмени після тривалих тренувань); профілактичний (для запобігання жирових відкладень, при зів’яненні шкіри); відновний (в реабілітаційний період); естетичний (для корекції фігури і недоліків особи).

LPG-масаж по тілу ефективно бореться з жировими відкладеннями на стегнах, талії, животі, сідницях (це безопераційна альтернатива ліпосакції), відновлює пружність шкіри, зміцнює м’язи і зв’язки після травм, коригує контури особи.

LPG-масаж проводиться в кілька етапів:

1 етап – обов’язкова консультація, огляд і обмір фігури (всі дані записуються в особисту картку);

2 етап – визначаються проблемні ділянки і з’ясовується наявність або відсутність протипоказань;

3 етап – видається індивідуальний костюм, на якому фахівець відзначає зони, які будуть піддаватися обробці. Цей костюм призначений для декількох цілей: дотримання гігієни, приватності, він оберігає від зайвих розтягувань шкіри.
Процедуру починають зі спини, потім переходять на сідниці, задню поверхню стегон, гомілки. Спочатку працюють поперек м’язових волокон, потім – уздовж. Потім працюють з бічною поверхнею тіла і внутрішньою частиною стегон. Після цього клієнт повертається на спину і проводиться масаж живота і передньої поверхні стегон, рук. Вибір режиму роботи і інтенсивність впливу задається індивідуально, виходячи з особливостей кожного пацієнта. Не можна перед масажем приймати їжу, пити воду можна за 30 хвилин до початку процедури.

Обов’язково в процесі процедури майстер цікавиться самопочуттям клієнта, а після масажу слід випити воду для запуску всіх процесів в організмі.

Кількість процедур LPG-масажу тіла становить від 10 до 18 з частотою – 2 рази на тиждень, тривалістю 45 хвилин.

Даний вид масажу показаний людям із зайвими жировими відкладеннями, целюлітом на животі, стегнах, сідницях, руках; при схильності до набряків; при атонічной і в’ялою шкірі;

Існує і ряд протипоказань: захворювання крові, схильність до тромбоутворення, психічні та неврологічні захворювання, СНІД, венеричні захворювання, туберкульоз, захворювання шкіри і щитовидної залози, гострі інфекції, менструації і будь-які кровотечі, пухлини, наявність металевих протезів, а також вагітність і період лактації .

LPG-масаж обличчя проводиться за допомогою спеціальної насадки з різноспрямованими пелюстками, впливаючи на м’язи і колагенові волокна. В апараті передбачено більше 10 програм, в залежності від поставлених завдань. Процедуру проводять по очищеної сухій шкірі. Починається він з шиї, потім обробляється підборіддя, нижня частина обличчя, губи, очі, лоб. Для зони губ і очей застосовують маленькі насадки для більш якісної і делікатної обробки.

На кожній дільниці особи вибирається різна потужність, частота і крок маніпули в залежності від щільності шкіри. В результаті венозний відтік поліпшується, колір шкіри вирівнюється, з’являється тонус в м’язах. Процедура триває від 15 до 30 хвилин, рекомендується – 8-15 сеансів два рази в тиждень. Цей курс дозволяє усунути дрібні зморшки, скоротити жирові відкладення в області 2-го підборіддя на 48%; зміцнити шкіру на 53%; зменшити носогубні складки на 43%, набряклість і мішки під очима на 53%.

Показаннями до такого масажу особи служать: зморшки, набряклість, подвійне підборіддя, в’яне, в’яла шкіра.

Протипоказання: вагітність, період лактації, інфекційні та онкологічні захворювання, імпланти, захворювання щитовидної залози.

Важливою особливістю цього масажу є безболісність і безпеку процедури, так як майстер має можливість тримати під контролем весь процес, що виключає появу синців і травм.

Після повного курсу LPG-масажу результат не змусить себе довго чекати, якщо його поєднувати з активним способом життя і збалансованим харчуванням.