Під час подорожей дуже важливо зупинитися для відновлення сил, повноцінного сну в надійному, безпечному і комфортному місці. І таким бездоганним місцем є капсульний готель, він є новим незвичайним проектом, який особливо важливий в наш неспокійний час!

На відміну від традиційних хостелів – капсульний готель являє собою невеликі осередки (капсули), розташовані поруч один над одним в два яруси, приватність забезпечується фіранкою. Є зручні персональні капсули; є номери на двох з ванною кімнатою; просторі номери для спільного проживання.

У номерах достатньо місця, щоб зі схваленням оцінити свій особистий простір і повноцінно відпочити. У кожній капсулі є світильник, зручний матрац і постільна білизна, розетка, доступ до безкоштовного інтернету. До кожній капсулі прикріплений шафка з електронним замком для зберігання особистих речей.

Capsule Inn Osaka, Японія Детальніше на РБК: https://realty.rbc.ru/news/5d1310fa9a794721c31cb651
Capsule Inn Osaka, Японія
Для гостей пропонується ряд безкоштовних послуг: камера зберігання багажу, доступ до Інтернету, загальна кухня, душова і ванна кімнати, постільна білизна, щоденне прибирання, шафка з електронним замком, цілодобова реєстраційна стійка, зона со-working.

Невелика додаткова плата дозволяє користуватися послугами пральні, тренажерного залу, депозитарієм, принтером, сканером, ксероксом.

Капсульний готель повністю відповідає всім сучасним вимогам, оснащений обладнанням цілодобового стеження як з внутрішньої, так і з зовнішнього боку. На території готелю є бар і ресторан.

У капсульних готелях зупиняється все більше ділових людей, які бажають попрацювати або вчитися в комфортній атмосфері. До їхніх послуг готель надає зону co-working.

Наявність безлічі послуг, сучасний стильний дизайн, зони відпочинку та co-working, можливість розслабитися, розважитися і поспілкуватися, а також привітний доброзичливий персонал готелю і бюджетні ціни приваблюють і туристів, охочих познайомитися з старожитностями та сучасним Києвом, і гостей -вболівальники, які прибули до початку спортивних виступів на стадіоні “Олімпійський” і просто людей, які бажають добре виспатися після довгої дороги подорожі.