Як обрати вид спорту для підтримки здоров’я і фігури? Питання актуальне, адже спортивні клуби надають кожному великий вибір.

Підтримувати здоровий спосіб життя – це не тільки корисно, а й престижно. Якщо ви не займаєтеся фітнесом, плаванням або йогою, а, можливо, хочете урізноманітнити звичне навантаження, то великий теніс цілком може стати вашим улюбленим спортом і способом зробити буденне життя більш цікавим.

У клубі Гран-Прі заняття тенісом принесе вам максимальне задоволення. Все тому, що тут інноваційні покриття, сучасні комфортні зали, роздягальні. А ще просто красиво, світло і затишно. І найприємніше – це оптимальна ціна занять.

Якщо ви не бачите об’єктивних причин займатися великим тенісом, то просто дізнайтеся, які переваги він надає.

Що дає великий теніс?

1. Фігура, вага, тіло. Теніс цілком може стати альтернативою тренажерного залу. Цей спорт відмінно спалює калорії, прокачує м’язи, надає тілу рельєфну форму. Стан шкіри стає більш еластичним. А головне, що після занять ви відчуєте прилив енергії.

2. Концентрація. Мабуть, цієї якості не вистачає людській психіці в сучасному житті. Тренуючи навик концентрації в грі, з часом ви неусвідомлено перенесете його в інші сфери життя. Це стосується і підвищення реакції. Теніс розвиває швидку реакцію в нестандартних ситуаціях.

3. Витривалість. Оскільки гра енергозатратна, вона позитивно впливає на витривалість організму, його здатність чинити опір зовнішнім подразникам в інтенсивному ритмі життя. Зрозуміло, що навик формується не відразу. Якщо раніше не займалися спортом, то підготуйтеся до того, що перший час будете трохи важко.

4. Здоров’я. Американськими вченими доведено факт позитивного впливу тенісу на серцево-судинну та кровоносну систему, а також на легені. Вже через місяць регулярних тренувань йде задишка, підвищується кровообіг, мозок починає працювати інтенсивніше.

5. Приємне і корисне спілкування. Оскільки теніс – контактний вид спорту, на кортах люди дуже часто знаходять собі партнерів для бізнесу, друзів, корисні знайомства.

Цей вид спорту дуже підходить дітям. Якщо ви не визначилися зі спортивною секцією для них, то придивіться до цього варіанту. Великий теніс дає оптимальне навантаження для нового покоління. Тут дитина зможе підтримувати себе у формі, тренувати необхідні та корисні якості: швидку реакцію, концентрацію, прагнення до перемоги.

А разом з батьками можна створити відмінний тандем. Привнести корисну традицію у свій режим.