Пральна машина – це без перебільшення один з найважливіших предметів побутової техніки для дому. Вже давно люди делегували задачу прання цьому приладу і він справляється з нею на відмінно.

Навіть якщо ви полюбляєте більш делікатне ручне прання, це також можна довірити пральній машині, адже сучасні варіанти мають безліч режимів. Це може бути як ручне прання, так і делікатне для шовку і ніжних тканин, прання шерсті та інші режими.

Сучасні моделі можуть не тільки прати. В допоміжні функції деяких моделей входить навіть сушіння білизни. Це суттєво економить ваш час, простір у квартирі, адже не потрібно думати де розмістити білизну, а також не створює додаткової вологості. Звичайні варіанти, як правило оснащені функціями віджиму та замочування одягу. 

Якщо ви шукаєте для себе якісну і потужну пральну машину,  рекомендуємо вам ознайомитися з асортиментом приладів від торгової марки Ventolux. Компанія випускає техніку вже понад 15 років і має в каталозі товарів декілька варіантів пральних машин. Ознайомитися з ними можна за посиланням: https://ventolux.ua/pral-n-mashini.

Яка пральні машини пропонує компанія Ventolux?

Ціни на ці прилади формуються в залежності від декількох речей: габаритів, виду управління та типу барабана. ТМ Ventolux пропонує своїм споживачам машини з барабаном з неіржавної сталі. Такий тип барабана найбільш стійкий до пошкоджень, відштовхує накип та слугує довгі роки.

Щодо управління – ви можете обрати для себе модель с повністю сенсорним LED дисплеєм, або ж звичайне кнопкове управління (soft touch). Останній варіант виконано зі зручними м’якими кнопками стандартного типу.

Всі прилади з модельного ряду торгової марки – це пральні машини переднього типу. Тобто, люк у таких моделях буде розміщено спереду і відкриватися він так само буде спереду.

Ventolux представляє вашій увазі моделі в білому відтінку. Цей колір є універсальним, а отже добре впишеться у будь-який інтер’єр.

А тепер пропонуємо ознайомитися з важливими технічними деталями:

1)      Пральні машини Ventolux мають фронтальне розміщення

2)      Клас енергоспоживання в приладах: А++

3)      Максимальна швидкість віджиму в моделях – 1000 обертів на хвилину

4)      Кожен із приладів з асортиментного ряду має об’єм 41 л

5)      Максимальне завантаження білизни: 6 кг

6)      Тип бака – розбірний

7)      Пральні машини мають стандартні розміри: 845*597*416

8)      Двигун – комплекторний

9)      Привід – ремінний

Зверніть увагу на те, що пральні машини можуть мати невелику кількість води в барабані. Це зумовлено тим, що на виробництві постійно проходять тестування всієї продукції. Пральні машини – не виключення. А отже, наявність води зовсім не означає, що машиною вже користувалися. Після тестування у барабані може залишатися невеличка кількість води, адже злити її повністю майже неможливо.

Обираючи пральну машину від торгової марки Ventolux, ви отримуєте гарантію якості, потужності та бездоганної роботи на довгі роки. На кожну з моделей компанія надає гарантійний термін три роки. Виробництво – Туреччина.