Розвиток зеленої енергії спонукав до створення принципово нового обладнання, яке можна віднести до категорії екологічно чистого. До переліку таких відносять, в тому числі, й мобільні електричні станції, встановлювати які можна практично всюди.

Подібний формат пропонує інтернет-магазин Lodka5 – в його каталозі можна замовити електростанції logic power, присутні у широкому асортименті. Переваги використання такого обладнання цілком очевидні – пересвідчитися у цьому є можливість у тих, хто вже користується такими станціями.

Комплектація та принцип роботи

Розробником та виробником продукції такого плану є українська компанія Logic Power, головний офіс якого знаходиться в Одесі. Торгова марка пропонує якісне електрообладнання, яке зможе стати гарною альтернативою джерела живлення під час планових відключень світла та аварійних ситуацій.

Портативні електростанції постачаються у готовому для експлуатації комплекті, передбачаючи наявність наступних компонентів:

  • прилад безперебійного живлення із правильною синусоїдою;
  • сонячні панелі монокристалічного формату;
  • акумуляторна батиря підвищеної потужності. 

АКБ забезпечують тривалий термін служби, а наявність герметичної оболонки не допускає шкідливих випарів. Таким чином подібні установки можна використовувати не лише у кемпінгу, в туризмі, на дачі, але в середині житлових приміщень. 

Суть функціонування системи полягає в генерації електрики, що транслюється через інвертор. Далі вона може використовуватися для живлення побутових приладів, освітлення, тощо. Надлишкова енергія забезпечує зарядку акумуляторної батареї. 

Особливі властивості і переваги електростанцій Logic Power

Вартість кожного окремого набору пристроїв напряму залежить від потужності та комплектації. Загальний ресурс їх роботи складає не менше 20 років. До суттєвих переваг використання станцій такого типу відносять наступне:

  • можливість забезпечення житла незалежним джерелом енергії;
  • охорона навколишнього середовища;
  • максимальна ефективність підбору кожної деталі;
  • зручне використання та відсутність необхідності спеціалізованого обслуговування.

Для замовлення домашньої електростанції Logic Power ми радимо скористатися спеціальною формою на сайті магазина. Компанія забезпечує доставку замовлень по всій Україні, економлячи ваш час та гроші. В каталозі компанії ви знайдете детальну інформацію про основні елементи,Ю вартість та комплектуючі приладів. Оплату можна здійснювати будь-яким зручним способом, доступна також і купівля в кредит.