Доглянуті руки – це не примха, а необхідність. Жінки звикли, що ця частина тіла привертає багато уваги. Саме тому так хочеться, щоб ногтікі були доглянутими, а покриття – модним.

Кожен майстер, як правило, віддає перевагу одній – двох манікюрним технікам. У клієнтів ж свої переваги, на підставі яких вони і вибирають свого майстра. Щоб знайти те, що подобається і максимально підходить, можна спробувати кілька видів манікюру. Давайте їх розглянемо!

Смотрите на Locator.ua где можно сделать маникюр рядом с Вами, по каким ценам и получить скидку от Locator до 40%! 🙂

Класичний та апаратний: в чому відмінності

Класичний манікюр. Найпоширеніша техніка – виконується в ручну за допомогою інструменту. Пилою нігтьової пластини надають відповідну форму. Якщо потрібно, нігті попередньо вкорочують спеціальними щипцями. Далі, пальці занурюють в теплу воду – ванночку з пом’якшувальною піною. Деякі майстри наносять засіб для розм’якшення попередньо на кутикулу. Після того, як шкіра пом’якшиться, кутикулу відсувають пушер і зрізають ножицями або щипцями.

Зрозуміло, у процедури є плюси і мінуси. До переваг можна віднести те, що такий манікюр рятує жінки з активно відростаючих кутикулою. Також класична процедура – доступна і поширена в багатьох салонах. Однак власниць тонкої, сухої шкіри і прилеглих судин така техніка може травмувати, тому, в такому випадку, вибір техніки виконання манікюру краще надати майстру.

Класичний (обрізний) манікюр

Апаратний манікюр. Виконується за допомогою фрез (насадок). Вона зачищають птеригий, який прилягає до кутикули, а далі, майстер видаляє кутикулу насадкою і шліфує шкіру навколо. Техніка хороша тим, що виключає ймовірність порізів і значно зменшує травматичність процедури. Кутикула після апаратного манікюру відростає більш акуратно, ніж після обрізного. Однак, якщо кутикула наростає активними темпами, то одного апарату недостатньо, іноді доводиться використовувати додаткові інструменти. І звичайно, не варто йти на апаратний манікюр до малодосвідченому майстру, бо ризик травмувати нігтьову пластину все-таки присутня.

Что такое аппаратный маникюр
Апаратний манікюр

Читайте подробнее об аппаратном маникюре в статье Что такое аппаратный маникюр

Комбінований тип манікюру – це поєднання двох вищеописаних технік. Кутикула відсувається апаратом і її виступаючі частини, а також ділянки, де фреза не справляється, обробляються ножицями.

маникюр фото2

А куда же летом без педикюра? Смотрите также на Locator.ua, где можно сделать педикюр рядом с Вами, по каким ценам и получить скидку от Locator до 30%! 🙂

Бразильський манікюр

Перш за все, руки занурюють в латексні рукавички, змащені всередині кремом або уходовой маскою. У них клієнт і залишається до кінця процедури. На кінчиках рукавичок лише робляться надрізи. Шкіру навколо нігтьової пластини відсовують апельсиновою паличкою, а коли є сильно «зарослі» ділянки, то у виняткових випадках їх видаляють щипцями.

Такий спосіб відрізняється більш високою вартістю, але стан рук після нього отименних – шкіра волога і еластична. Зрозуміло, жінкам з швидко відростаючих кутикулою, які звикли до класичної процедурі, така техніка не підійде. Або хоча б до неї потрібно підготувати шкіру поступово.

Європейський манікюр

Щадна і безпечна процедура. Її головна перевага – одноразові інструменти, якими практично неможливо поранитися. Відповідно, занести інфекцію, виконуючи таку техніку, практично неможливо.

У двох словах, кутикула відсувається апельсиновою паличкою. Є два варіанти процедури – суха і волога. При вологій техніці на кутикулу наносять розм’якшує засіб, потім занурюють руки в теплу воду з лосьйоном (деякі майстри на цьому етапі використовують масло). Після того як шкіра пом’якшиться, з нею працюють апельсиновою паличкою. Варто зазначити, що процедура підходить дівчатам з доглянутими, а не з запущеними руками. До речі, вмілі майстри різними комбінованими способами і уходовой процедурами поступово приводять до європейського манікюру.

Модний дизайн нігтів

З техніками розібралися. А на які тенденції варто орієнтуватися при нанесенні покриття?

Головний тренд усіх часів – доглянуті і здорові нігті. По довжині кращі середні або короткі. Мигдалеподібні, круглі або овальні за формою. Зрозуміло, деяким дівчатам складно перебудуватися, тому вони продовжують носити квадратну форму. Це неминуче явище. Професійний майстер може запропонувати дизайн покриття, що не підкреслювати квадрат, а навпаки згладжує і округляють кути.

Французький манікюр – незмінна класика. Але і цей варіант покриття пристойно змінився в останні роки. Стилісти віддають перевагу не білою, традиційної смузі, а поєднання різних яскравих відтінків, технік або покриттю блискітками.

Гліттерний і шімерний дизайн все також в моді. Техніки його виконання теж видозмінюються. Майстри прагнуть до гармонізації таких варіантів покриття, правильному поєднанню, щоб нігті виглядали органічно з повсякденним чином.

Нюдові матові відтінки – все ще в тренді. Їх прийнятно використовувати в монохроме, хоча пару скромних прикрас або візерунків абсолютно не завадять, а тільки створять стильні акценти.

Однак популярність нюда не говорить про те, що яскраві фарби нині не в моді. Різні відтінки металіка, глибокі червоні і бордові відтінки, фіолетовий, бузковий, смарагдовий, всі множинні варіації морського. Влітку взагалі можна сміливо використовувати яскраві і кричущі кольори.

Лінії і геометричні фігури – можуть існувати як самостійні елементи на напівпрозорому і тілесному фоні, так і на матових яскравих або нюдових відтінках. Такий своєрідний геометричний абстракціонізм. Практично картини на жіночих нігтях.

Єдине питання залишається в тому, де знайти хорошого майстра?

Де знайти свого фахівця?  

Багато жінок задаються цим питанням. Особливо, якщо доводиться змінювати місце проживання або просто з якихось причин хочеться змінити майстра. На сьогоднішній день це не проблема, тому що можна знайти не тільки салон, але і приватного фахівця в потрібному районі. Знадобиться лише смартфон і сервіс Локатор, який знайде потрібного фахівця з вашої локації. Покаже відгуки про нього, ціни на послуги, точну адресу і контактні дані. Потрібен майстер біля офісу або в районі, в якому проживаєте? Електронний каталог компаній та онлайн-карта – полегшують пошуки людям у всіх містах України. просто відкрийте Локатор, і задайте запит “знайти майстра манікюру” його пошук! Через кілька секунд перед вами відкриється база. Залишиться тільки вибрати.