Магазини побутової техніки – надзвичайно затребуваний сегмент для сучасних користувачів. Особливо важливі послуги таких торгівельних майданчиків у тому випадку, коли в них можна знайти все необхідне для побуту і повсякдення. У цьому плані найбільш своєчасні послуги надає інтернет магазин Фокстрот у Дніпрі, який пропонує товари різного напрямку від найкращих виробників світу. Скористатися послугами онлайн майданчику може кожен бажаючий у найзручніший для себе час.

В чому переваги Фокстрот?

Зручний формат обслуговування, величезний асортимент товарів та гнучка цінова політика – найважливіші аспекти, які зазвичай спонукають потенційний клієнтів до співпраці з магазином. Якщо казати про це та про інші моменти більш детально, то можна відзначити наступне:

  • Широкий вибір продукції, завдяки чому ви можете знайти необхідну річ на одному сайті.
  • Доступна вартість – ціновий сегмент магазину вважається одним із найкращих в Україні.
  • Зручна пошукова система сайту – всі товарні позиції класифіковані по загальним параметрам.
  • Наявність повної інформації про те, що знаходиться на даний момент у пошуку.
  • Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сайту – розібратися в ньому зможе навіть непідготовлена людина.
  • Швидкий вибір та можливість купити товар буквально в один клік.
  • Оформлення замовлення методом заповнення спеціальної форми на сайті, для якої не потрібно багато даних.
  • Комфортна система розрахунку за товар з правом вибору найзручнішого для вас способу із списку пропонованих нами.
  • Швидка доставка по Дніпру з залучанням послуг транспортних компаній за їх тарифами.

Постійні клієнти нашого магазину мають можливість отримати після реєстрації у користування власний кабінет. Там зберігатиметься повна інформація про всі ваші замовлення, про стан доставки, а також про наявні акції та знижки у магазині.

Наші пропозиції

Асортимент каталогу вирізняється великим вибором товарів від надійних торгових марок. Серед брендів – AEG-Electrolux, Ardo, Bosch,  Beko, Delfa, Gorenje, Ariston,   Indesit, Panasonic,   Philips,  Siemens, Samsung, Snaige, Sharp, тощо. У переліку товарів – крупна та дрібна побутова техніка для дому, кухонні прилади, оснащення для офісів, електричні та ручні інструменти, товари для дітей, для туризму та спорту. Кожен виріб має відповідний сертифікат якості, та передбачає наявність гарантійного обслуговування на певний період.

Купуючи товари у нас, ви забезпечуєте  себе комфортним облаштуванням оселі.